Flere kunder med AdWords?

Bliv synlig og tiltræk nye kunder i lokalområdet med Google annoncer

AdWords 2017-05-08T07:17:54+00:00

Tiltræk flere kunder – og de RIGTIGE kunder

Gør din virksomhed synlig med Google AdWords omkostningseffektive markedsføring.

Betalt annoncering er utroligt fleksibel, da det giver dig mulighed for at skrue op og ned for dit markedsføringsbudget løbende. Med AdWords hos Hazzlefree når du lige nøjagtigt de helt rigtige kunder, og du betaler kun for det udbytte, du får. Det vil sige 100% relevant, målbar markedsføring. Vi sørger endvidere for, at dine annoncer er tilpasset og optimeret til alle mobile enheder, så dine potentielle kunder også finder dig, når de søger på farten.

Google AdWords er komplekst at arbejde med, og det kan være svært at vurdere, hvordan man skal gribe det an for at få det optimale udbytte. Hos Hazzlefree har vi stor erfaring og knowhow, og vi ved lige nøjagtigt, hvordan vi opsætter omkostningseffektive annoncer for vores kunder.

Processen – sådan arbejder vi

 1. Behovsafdækning og rådgivning: Ud fra dine behov og præmisser vejleder vi dig til den bedste løsning for dig. Her spørger vi ind til bl.a. geografier, søgeord, budget og hvorfor kunderne skal vælge lige netop jeres virksomhed.
 2. Søgeordsanalyse: Vores Google AdWordsmedarbejder analyserer din branche og konkurrence og vurderer hvilke søgeord, der er mest profitable og omkostningseffektive for jeres virksomhed.
 3. Opsætning af kampagne: Når behov er afdækket, og vi har sat os på de bedste søgeord, er vi nu klar til at opsætte din AdWords kampagne, og nu skal du blot sørge for at tage telefonen, når kunderne ringer.
 4. Statistikker og rapport: Som kunde i Hazzlefree får du løbende statistikker, så du ved lige præcis, hvad du får ud af dit markedsføringsbudget.
 5. Løbende optimering: Efter vi har opsat din kampagne, sørger vi løbende for,, at den optimeres. Vi kigger bl.a. på, om vi kan sænke priserne pr. klik på nogle af søgeordene, holder øje med hvad folk søger på, og hvilke søgeord der genererer mest trafik på din hjemmeside.

Det får du for pengene

I samarbejde med dig fastsætter vi et fast dagsbudget, som aldrig bliver overskredet. Det giver dig kontrol over dit forbrug.

Dine visninger af AdWords-annoncer koster ikke noget. Du betaler pr. klik, folk har foretaget på dine annoncer. Prisen pr. klik varierer alt afhængigt af, hvilket ord du bruger, hvor høj konkurrencen er på ordet, annonceringstypen samt din geografiske placering. Dit dagsbudget betaler du direkte til Google gennem din 100% egen Google AdWords-bruger, mens du blot betaler for opsætning og løbende optimering af selve annoncen hos Hazzlefree.

Fordele ved Google AdWords

 • Synlig placering i toppen af Google
 • Målrettet geografisk afgrænsning
 • Fuld kontrol over dagligt budget
 • Udelukkelse af negative søgeord

Fordele hos Hazzlefree

 • AdWords til dit behov
 • Optimering giver flere kunder
 • Transparent løsning, du ejer 100%
 • Support og sparring
Få flere kunder gennem din markedsføring

Skal vi tage en snak? Start med et opkald – 100% uforpligtende

Få hjælp til opsætning og løbende optimering af dine kampagner. Vi skræddersyr kampagner efter dine behov, så det er de helt rigtige kunder, du får gennem dine klik.

Bliv kontaktet

Ring på 36 77 77 77

Eller klik på knappen og udfyld vores formular, så ringer vi inden for 48 timer.
Bliv kontaktet