Karriere i Danmarks nye digitale bureau?

Vi har fart på og søger medarbejdere til vores team lige nu!

Karriere 2017-09-26T10:36:45+00:00

Hvad er Hazzlefree for noget?

Hazzlefree A/S er et etableret digitalt markedsførings bureau beliggende i Glostrup. Hazzlefree A/S er stiftet af forretnings- og økonomiansvarlig Finn Ketler, Salgschef Jeppe Ramsbæk og specialist i webdesign og online markedsføring Nicolai Sørensen.

Vi søger løbende efter nye medarbejdere, som eksempelvis dækker over udvikling af hjemmesider, søgeoptimering, administrering af vores kunders hjemmesider eller salg og rådgivning af både nye og eksisterende kunder.

Hos Hazzlefree A/S bestræber vi os ikke kun på at være de bedste på markedet med hensyn til vores produkter, men også på at være de bedste på markedet med hensyn til vores medarbejdere. Vi har en helt unik kultur i Hazzlefree A/S, og det er altid medarbejderne, der kommer i første række. De bedste medarbejdere skaber den bedste virksomhed.

Vi lever og ånder for markedsføring. Vi knokler hver dag for optimere vores kunders markedsføring. Vores kunder giver udtryk for, at de oplever, at vi gør en markant forskel for dem. Vi samler på tilfredse kunder, og forventer, at vores medarbejdere yder en ekstra indsats og leverer et godt stykke arbejde til alle vores kunder.

Vil du være med til at optimere vores kunders markedsføring og hjælpe med at sprede budskabet om deres virksomhed?

Vil du med ombord?

Ledige stillinger

Salgskonsulent

Salgskonsulent

Søger du job som salgskonsulent? Har du talegaverne i orden og den rigtige mentalitet? Klar til at sælge værdiskabende produkter til nye og eksisterende kunder? Så er det måske dig vi søger!

Søg jobbet